GREEN+ snijmaïs innovatie
Om de conservering te verbeteren en de voedingswaarde van voedergewassen veilig te stellen, heeft de MAS Seeds® R&D-afdeling GREEN+-silage maïs genetica ontwikkeld die in staat is om elke fase van de productie veilig te stellen, van de oogst tot de silo en het diervoeder. Het resultaat van 15 jaar veredelingswerk, GREEN+ rassen hebben de genetische capaciteit om goed te presteren in hete, droge omstandigheden, de kwaliteit van het loof te verbeteren en het oogstvenster met 5 tot 10 dagen te verlengen.
Ontdek ander nieuws en media
Een technische gids voor het succesvol kweken van alfalfa. Alfalfa komt oorspronkelijk uit Klein-Azië, waar het bijna 10.000 jaar geleden voor het eerst werd ontdekt. In die tijd werd het beschouwd als een gemakkelijke voederplant om te kweken en op te slaan, wat de snelle verspreiding verklaart, eerst naar Mediterraan Europa, Oost-Afrika en vervolgens Noord-Afrika.
In 2023 heeft MAS Seeds haar strategie herzien rond haar doel: “Samen sterk voor een veranderende landbouw”. Deze nieuwe strategie vormt de kern van onze visie. We moeten samenwerken, binnen het bedrijf maar ook met onze partners en onze klanten om te helpen ons zaadmodel te transformeren en duurzamer te maken met behoud van onze […]
Met NUTRIPLUS® Silo voeren de experts van MAS Seeds® een complete diagnose uit van uw snijmaïs zodra uw silo is geopend. Dit is een real-time beslissingsinstrument voor het verbeteren van het silomanagement.